Росія підтвердила влучний удар ЗСУ по окупованому Іловайську (відео)

Росія підтвердила влучний удар ЗСУ по окупованому Іловайську (відео)
Наслідки удару ЗСУ по залізниці в окупованому Іловайську
фото: скріншот із відео

ЗСУ вдарили по окупантах із американської реактивної системи залпового вогню Himars

Російські пропагандистські ЗМІ підтвердили, що у ніч на 29 січня Збройні сили України завдали удару по вокзалу в окупованому Іловайську. 

«Залізнична інфраструктура у місті Іловайськ у «Донецькій народній республіці» пошкоджена через удар з боку ЗСУ з американської реактивної системи залпового вогню Himars», – інформують пропагандисти.

Вони також оприлюднили відео з місця прильоту на залізничній станції в окупованому Іловайську.

За інформацією окупантів, українські військові випустили по них сім ракет.

Раніше українські військові та журналісти повідомили про удар по вокзалу в окупованому Іловайську у момент, коли рашисти розвантажували особовий склад та техніку.

Нагадаємо, триває 340-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському – веде оборону. Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Діброва і Білогорівка Луганської області; Ямполівка, Верхньокам’янське, Роздолівка, Сіль, Благодатне, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Новомихайлівка, Водяне, Мар’їнка, Побєда і Вугледар на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: