Симоньян лякає росіян наслідками в разі програшу РФ (відео)

Симоньян лякає росіян наслідками в разі програшу РФ (відео)
Симоньян панікує через поразки окупантів
скріншот з відео

Пропагандисти вимагають посилити обстріли України

Російські пропагандисти починають розуміти, що на них чекає після військової поразки РФ. В ефірі програми Володимира Соловйова його колега Маргарита Симоньян визнала, що на них усіх очікує суд в Гаазі.

«Якщо ми програємо, то Гаага чекає навіть двірника, який у Кремлі бруківку прибирає», – бідкається пропагандистка.

Але замість того, щоб закликати припинити війну і взяти відповідальність за скоєне, вона навпаки стала вимагати більше обстрілювати Україну. Симоньян сподівається, що якщо зламати українців, то світ пробачить Росії її злочини.

Нагадаємо, російські пропагандисти можуть переконати своє населення, що вивід військ з України – це перемога РФ. Водночас світ точно не буде реагувати на російську пропаганду у повному обсязі. 

Європарламент проголосував за визнання Росії державою-спонсоркою тероризму. У документі Європарламент визнав, що Росія здійснює «невибіркові атаки на житлові райони та цивільну інфраструктуру» в Україні, в результаті чого загинули тисячі людей. На окупованих територіях агресори проводять «страти без суду і слідства, здійснюють викрадення, сексуальне насильство, катування та інші звірства», додається в резолюції. Було також згадано про масові вбивства в Бучі, Ірпені, Ізюмі та Лимані, а також напади на маріупольський театр та залізничний вокзал Краматорська.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: