Замість пральних машин. Російська влада пишається своїм винаходом (відео)

Замість пральних машин. Російська влада пишається своїм винаходом (відео)
Платформа для ополіскування речей
скріншот з відео

Імпортозаміщення ще ніколи не було таким ефективним

Росія кожного дня кричить про свою велич, але регіональні новини з Російської Федерації говорять протилежне. У деяких містах люди досі змушені прати власні речі на вулиці. Про це йдеться у репортажі телеканалу «Рускій сєвєр».

Місцева влада на теплий період часу встановлю на березі річки платформи для ополіскування речей. Білше того, чиновники роблять з цього собі рекламу, звітуючи в росЗМІ скільки платформ встановлено і скільки ще в розробці.

Цікаво, що в самому сюжеті це подається таким чином, що саме люди вимагають від влади, аби їм дали можливість робити елементарні речі засобами минулого століття.

Нагадаємо, у регіонах Росії фіксуються досить високі показники захворюваності з діагнозами «алкоголізм» та «алкогольний психоз». Щоб виправити ситуацію, російський президент Володимир Путін рекомендує розгорнути кампанію пропаганди здорового способу життя, але у жодному разі «не забороняти людям пити». 

Путін звернув увагу, що у Володимирській області показники захворюваності алкоголізмом суттєво вищі, ніж в середньому по Росії.

Читайте також: Україна їх уже розбомбила? Моторошні фото з російської глибинки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: