Для маленьких вінничан влаштують «Місто професій»

Для маленьких вінничан влаштують «Місто професій»

Будівельники, артисти та криміналісти...

Пожежник, ветеринар, перукар та навіть агроном – спробувати себе у таких ролях та багатьох інших зможуть вінницькі дітлахи. За два місяці у Вінниці знову запрацює «Місто професій», аби показати дітям особливості роботи у різних сферах та допомогти вже змалечку обирати майбутній фах.

«Місто професій» – це міжнародний проект, який вже п’ятий рік реалізовується в Україні. Його мета в тому, щоб допомогти кожній дитині реалізувати свій потенціал.

У Вінниці 18 серпня розгорнуть імпровізоване «Місто професій», де фахівці різних галузей познайомлять дітей з різними спеціальностями: рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо. Кожен з дітлахів зможе не лише подивитись, як працюють дорослі, а й спробувати власні сили в опановуванні тієї чи іншої професії.

До речі, при вході на територію кожна дитина отримує спеціальний «паспорт» з яким буде «влаштовуватись на роботу». Участь у заході безкоштовна, а організатори жартують, що «вхід дорослим дозволено лише у супроводі дітей».

«Місто професій» діятиме з 12 до 15 години на Європейській площі. До речі, минулого року участь у вінницькому «Місті професій» взяли понад 6000 дітлахів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: