До Вінниці з концертом їде Вахтанг Кікабідзе

До Вінниці з концертом їде Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе
Фото: РИА Новости

Грузинська легенда прийде до міста у кінці березня

У березні стартує найбільший за останні роки український тур Вахтанг Кікабідзе.  11 українських міст побачать велику ювілейну програму Вахтанга Кікабідзе і Вінниця потрапила у цей список.

У Вінниці концерт відбудеться концерт відбудеться 31 березня о 19.00 у Будинку офіцерів. Це вже не перший концерт відомого виконавця у Вінниці і кожного разу він збирає аншлаги.

Разом з музикантами артист виконає найвідоміші грузинські композиції та всі улюблені пісні золотого репертуару Вахтанга Кікабідзе, присвячені коханню, мудрості життя і, звісно, жінкам: «Чито гврито», «Мои года – мое богатство», «Виноградная косточка», «Проводы любви», «Пожелание», «Я жизнь не тороплю», «Вот и весь разговор», «Песня о Тбилиси», «Я пьян от любви», «Я благодарен женщине за все», «Во всех красавиц я влюблен».

Фанати артиста зазначають, що його фантастичне почуття гумору, сонячна посмішка та неймовірна харизма  з роками не згасають, а лише підсилюються. На своїх концертах, які тривають понад дві години, Вахтанг Кікабідзе відверто спілкується з публікою, розповідає про своє життя і творчість та заряджає всіх своїм незмінним оптимізмом.

«Без гумору і надії жити не можна. На все треба дивитися крізь призму гумору. Я так намагаюся жити. І тоді легше дихати. А ще треба робити добрі вчинки. Життя повинно бути гарним, тоді й гарних людей буде більше», – говорить артист.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: