Комунальні служби у повному складі вийшли на боротьбу зі снігопадом

Комунальні служби у повному складі вийшли на боротьбу зі снігопадом
Комунальники прибирають вулиці Вінниці від снігу

Прибиральна техніка і двірники розчищають Вінницю від снігу

Цими вихідними у Вінниці пішов рясний сніг, тому комунальні служби працювали на вулицях міста у повному складі. Обробляли дороги протиожеледними засобами і розчищали зупинки громадського транспорту і тротуари. Про це інформує прес-служба Вінницької міськради, повідомляє «Главком».
На прибудинкових територіях працювали 630 двірників та 21 одиниця прибиральної техніки. 
Силами КП «Шляхове управління» забезпечено очищення доріг та пішохідних  територій.
«На вихідні над розчисткою доріг та тротуарів працівники нашого підприємства працювали у повному складі. 16 одиниць спецтехніки розгортали сніг на проїжджих частинах, 14 тракторів  розчищали зупинки громадського транспорту та тротуари. Деякі діляники прибирали по кілька разів. Сьогодні наша техніка також працює на дорогах міста», – повідомив начальник КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

За інформацією Вінницького обласного гідрометцентру, наразі висота снігового покрову становить 20 см.  8 січня за прогнозами синоптиків не очікується істотних опадів. 9 січня синоптики прогнозують місцями слабкий сніг. 
Працівники комунальних служб просять водіїв не залишати автомобілі вздовж проїжджих частин, щоб припаркований транспорт не заважав проводити розчистку доріг.
Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій прибирання мають забезпечити їх керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна поліція.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: