Контррозвідка СБУ викрила масштабну корупцію на оборонному підприємстві Вінниччини (фото)

Контррозвідка СБУ викрила масштабну корупцію на оборонному підприємстві Вінниччини (фото)
У ході проведення слідчих дій, правоохоронці виявили у організаторів оборудки матеріали із доказами незаконної діяльності
фото преслужба СБУ у Вінницькій області

Керівництво установи допустило розтрату бюджетних коштів під виглядом реконструкції виробничої бази стратегічного об’єкта

У Вінницькій області на одному з державних підприємств концерну «Укроборонпром» контррозвідники СБУ викрили масштабну корупцію. Про це повідомляє пресслужба СБУ у Вінницькій області.

Керівництво установи допустило розтрату бюджетних коштів під виглядом реконструкції виробничої бази стратегічного об’єкта.

Встановили, що у 2018 році посадовці держпідприємства залучили комерційну структуру до проведення будівельно-монтажних робіт на об’єкті.

«Підрядники мали здійснити реконструкцію виробничого корпусу, у тому числі його електромереж. Відповідно до укладеної угоди, бюджетні кошти перерахували в повному обсязі, проте роботи не виконали», – інформує управління СБУ.

У ході проведення слідчих дій, правоохоронці виявили у організаторів оборудки матеріали із доказами незаконної діяльності.

Наразі вже колишньому керівнику державного підприємства повідомили про підозру у вчинені злочину, а обвинувальний акт за вказаним фактом скерували до суду.

У межах відкритого кримінального провадження, триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до неї.

Нагадаємо, СБУ викрила посадовців Одещини на махінаціях із нерухомістю Мінінфраструктури.

Також Голова СБУ Іван Баканов розповів, скільки коштів отримав держбюджет від боротьби з контрабандою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: