Крижана пастка: на Вінниччині розчистили дороги

Крижана пастка: на Вінниччині розчистили дороги

Для очищення доріг було задіяно 186 одиниць техніки

Після того, як снігопади спричинили перешкоди для руху транспорту дорогами Вінниччини, Службі автомобільних доріг нарешті вдалось впоратись із заметами та відновити проїзд. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

Станом на 19 грудня повністю забезпечено проїзд транспорту по дорогах області. Виникли проблеми наприкінці дня 18 грудня. Нами було обмежено частково рух по трасі М-12. Але о 3 годині ночі 19.12.17 рух транспорту відновився. Приблизно з 22:00-23:00 години був перекритий рух транспорту по трасі М-21 від кордону Житомирської області до села Марківка, та незабаром рух повністю відновлено, – розповів Ігор Корольчук, керівник Служби автомобільних доріг Вінницької області.

Для очищення доріг було задіяно 186 одиниць техніки та близько 260 робітників. Станом на 9-ту ранку використали 4,5 тисячі тонн піско-соляної суміші. З негодою загалом упорались, але залишається ще багато роботи, щоб привести дороги до належного стану.

В даний момент Служба автомобільних доріг повністю забезпезпечена піско-соляною сумішшю для обробки доріг та паливно-мастильними матеріалами для роботи техніки. Також вони мають окремий десятиденний резерв для ліквідації наслідків негоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: