На Вінниччині ввели дрес-код для службовців

На Вінниччині ввели дрес-код для службовців

Крім того, працівники міської ради носять іменні бейджі

Корпоративний стиль одягу для адміністраторів козятинського ЦНАПу запровадили, аби був єдиний стандарт ведення внутрішньої роботи.

Про це йдеться у повідомленні Козятинська міська рада Вінницької області.

Як розповіла начальник Центру надання адміністративних послуг Оксана Бортняк, дуже важливим є забезпечити діловий стиль у зовнішньому вигляді адміністраторів Центру надання адміністративних послуг під час виконання ними своїх службових обов’язків, бо це підвищує дисципліну і свідчить про рівень ділової культури.

Спеціальний одяг адміністраторів ЦНАПу дає змогу не лише успішно виконувати свої робочі функції, а й встановлювати відносини з людьми, позитивно впливати на них. Зовнішній вигляд свідчить про рівень їх ділової культури, надає упевненості в собі.

Відповідно до Правил внутрішнього трудового розпорядку працівників міської ради, Олександр Пузир підписав розпорядження від 13.06.2017 року за №366-р «Про орієнтовні правила дрес-коду для працівників Козятинської міської ради та її виконавчих органів в літній період», яким затвердив правила щодо зовнішнього вигляду працівників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: