На Вінниччині затримано злочинця, який грабував магазини

На Вінниччині затримано злочинця, який грабував магазини

Правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив ряд крадіжок з продуктових магазинів у Вінницькому районі

Працівники Вінницького відділення поліції затримали жителя с. Сосонка за підозрою у вчиненні ряду крадіжок продуктів та грошей з місцевих магазинів.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

8 жовтня у с. Сосонка поліцейські затримали 28-річного місцевого жителя, який протягом кількох останніх місяців вчиняв крадіжки з магазинів.  

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Олександр Яворський, зловмисника поліцейським вдалось встановити та затримати завдяки зібраним на місці вчинення правопорушень речовим доказам. Виявилось, що він причетний до чотирьох крадіжок. Раніше підозрюваний притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі.

У вчиненому підозрюваний зізнався та показав місце, де сховав речі з останньої крадіжки, яку вчинив вночі 1 жовтня. Частину викраденого зловмисник сховав у лісопосадці, решту – у товариша. Також у нього вилучили гроші, вкрадені з каси магазина.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: