На Вінниччині чоловік скоїв розбійний напад на пенсіонерку

На Вінниччині чоловік скоїв розбійний напад на пенсіонерку

Поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на пенсіонерку

20 лютого у Бершаді працівники поліції затримали зловмисника, який у селі Берізки вчинив розбійний напад на 82-річну одиноку пенсіонерку. У будинку потерпілої чоловік побив хазяйку та заволодів її іконою, біблійними книгами та мобільним телефоном. 

Про це інформує пресслужба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Близько 11-ї ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення від соціального працівника, яка повідомила, що в будинку в селі Берізки виявила хазяйку помешкання з тілесними ушкодження. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Потерпіла повідомила, що напередодні ввечері у власному помешканні на неї напав чоловік. За її словами, зловмисник увійшов до її будинку через незамкнені вхідні двері. Застосувавши фізичну силу, нападник завдав їй кілька ударів по голові. Зловмисник відібрав у пенсіонерки ікону, дві біблійні книги та мобільний телефон. 

Як розповів т. в. о. начальника Бершадського відділу поліції Олександр Гилик, завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам поліцейські протягом кількох годин встановили та затримали правопорушника. Ним виявився 52-річний місцевий житель.

За місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили крадені речі.

Зловмисник раніше вже відбував покарання за вчинення крадіжки ікон.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку, йому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує до 12 років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: