Популярний рок-гурт «завалить кіловатами» вінничан на етнофестивалі

Популярний рок-гурт «завалить кіловатами» вінничан на етнофестивалі

На етнофестивалі «Живий вогонь» кожен гарантовано отримає масу позитивних емоцій

У суботу 23 червня у місті Хмільник Вінницької області пройде міжнародний етнофестиваль «Живий вогонь». На ньому вже вкотре виступить популярний український гурт «НЕ лізь БО вб'є», повідомляє Vlasno.info.

«На «Живий вогонь» приїдемо втретє. Із ним нас пов'язує ціла історія. Започаткували гурт ще у 2011-му, і того ж року вперше виступили на фестивалі, але тоді скоріш як гості», — розповідає учасник гурту «НЕ лізь БО вб'є» Андрій Рудик.

Колектив складається із семи чоловік, а саме: п'ятьох музикантів та двох менеджерів, котрі родом переважно із Вінницької області. За сім років своєї історії гурт пройшов шлях від місцевого рівня до концертів на фестивалях та у пабах всієї країни. «НЕ лізь БО вб'є» ставали переможцями у конкурсі «Червона рута», «Людина року» на Вінниччині, півфіналістами «НЕпопсового сезону від ДЖЕМ ФМ» та півфіналістами«Коза мюзік батл». У 2016 році записали перший студійний повноформатний альбом «Кіловати».

«Стараємось бути оригінальними. Оскільки лірика зараз кругом, то намагаємось її уникати. На фестивалі наші пісні прозвучать по-новому. Деякі каверуємо, тобто трішки переробляємо», — продовжує пан Андрій.

Гості етнофестивалю почують такі популярні композиції, як «Примара», «Світ тіней», «Місто янголів», «Тримай», «Безвіз», «Симфонія серця» та інші. Музична программа «Живого вогню» складатиметься із декількох частин – народна сцена вдень та рок-сцена ввечері. На народній виступатимуть українські фольк-колективи. Свято триватиме до 24:00. Окрім «Не лізь, бо вб'є», виступатимуть й інші популярні гурти: «Пан Карпо», «Толока», «Спека». Хедлайнером фестивалю стане гурт «Ангажемент на вівторок». Розпочнеться етнофестиваль «Живий вогонь» о 10:00 за адресою місто Хмільник, Центральний парк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: