Правоохоронці проводять обшук в квартирі головного фіскала Вінниччини – ЗМІ

Правоохоронці проводять обшук в квартирі головного фіскала Вінниччини – ЗМІ

В прес-службі місцевої Фіскальної служби інформацію про обшуки заперечили

Правоохоронці прийшли з обшуками у квартиру начальника Головного управління Державної фіскальнї служби у Вінницькій області Руслана Осмоловського.

Про це «Укрінформу» повідомило джерело у ДФС.

«Так, дійсно з самого ранку у квартирі начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського проходять обшуки.  Крім квартири,  слідчі дії проводилися ще в гаражі та машині. Вилучені 2 банківські карти та мобільний телефон», – зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, ситуація з обшуками у Осмоловського – це ніщо інше, як «відповідь силовиків на початок масштабної боротьби проти контрабанди та корупції на митниці.

«Дії силових органів свідчать про намагання залякати співробітників Фіскальної служби. Це вже третя спроба натиснути на начальника ГУ. Перша спроба була у жовтні 2017 року, друга - вже у березні 2018 року. Як і сьогодні, не було знайдено нічого, що могло б компрометувати керівника, службу чи свідчити про участь у схемах», – заявив  співрозмовник агенції.

Раніше ЗМі повідомляли, що правоохоронці проводять обшуки у Державної фіскальної служби у Вінницькій області. За словами прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган, обшуки проводить відділ "К" СБУ (відділ боротьби з корупцією – ред.) під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури.

Подробиці слідчих дій в прокуратурі не оголошували.

В прес-службі місцевої Фіскальної служби інформацію про обшуки заперечили.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: