Стали відомі переможці конкурсу «Кришталева нота» у номінаціях народні інструменти та вокал

Стали відомі переможці конкурсу «Кришталева нота» у номінаціях народні інструменти та вокал

Конкурс «Кришталева нота» стартував у січні 2018 року

У Вінниці триває загальноміський конкурс юних виконавців «Кришталева нота», який в цьому році проходить у трьох номінаціях. Наразі вже визначено переможців у номінаціях щодо гри на народних інструментах та вокалу. Виступи конкурсантів у номінації «Струнні інструменти» (скрипка, віолончель) відбудуться 20 березня у залі Вінницької дитячої музичної школи №1.
Конкурс «Кришталева нота» стартував у січні 2018 року за ініціативи департаменту культури міської ради у співпраці з Вінницьким училищем культури і мистецтв ім.М.Леонтовича, за підтримки Вінницької міської ради. 
27 лютого в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи №2 свою майстерність гри на баяні та акордеоні продемонстрували учні дитячих мистецьких шкіл міста, які змагались у номінації «Народні інструменти» (баян, акордеон). Конкурсні твори оцінювало журі, до складу якого увійшли викладачі ВУКіМ ім.М.Леонтовича та представники департаменту культури міської ради. 
Призові місця розподілились наступним чином. У молодшій віковій категорії перше місце (баян) посів Мазурець Андрій з Вінницької дитячої школи мистецтв. Третє місце (акордеон) зайняв Вонча Максим з Вінницької дитячої школи мистецтв. У середній віковій категорії (баян) перше місце посів Мазурець Роман (ВДШМ), друге розділили Левицький Владислав (ВДМШ№2) та Пилипчук Владислав (ВДМШ№2). Щодо гри на акордеоні, то тут друге місце зайняв Коваль Ілля (ВДМШ№1). 

У старшій віковій категорії (баян) перше місце у Притули Владислава (ВДМШ№1), третє розділили Климчук Ілля (ВДШМ) та Гаврилюк Максим  (ВДМШ№2). По грі на акордеоні перше місце посів Бабик Максим (ВДМШ№2), друге –  Репей Анастасія (ВДМШ№2) і третє – Наваліхін Даниїл (ВДМШ№2).
28 лютого в приміщенні Вінницької дитячої школи мистецтв учасники вокальних ансамблів змагались в номінаціях по вокалу («Академічний вокал», «Народний вокал», «Естрадний вокал»). Отож, по академічному вокалу у молодшій віковій категорії у ансамблях малих форм друге місце посів дует «Соловейки» (ВДШМ «Вишенька»), третє розділили два дуети учнів ВДМШ№1. 
Щодо ансамблів великих форм, перше місце у вокального ансамблю учнів ВДМШ№1, друге – у вокального ансамблю учнів фортепіанного відділу ВДМШ№1 і третє – у вокального ансамблю «Мрія» ВДМШ№2. У старшій віковій категорії ансамблів малих форм друге місце у тріо учнів ВДМШ№1, третє – у дуеті учнів ВДМШ№1. Щодо ансамблю великих форм, то перше місце у вокального ансамблю  «Мрія» (ВДШМ), друге – у вокального ансамблю «Веснянки» (ВДМШ№1).
Щодо естрадного вокалу, то у молодшій віковій категорії ансамблів великих форм друге місце зайняв вокальний ансамбль «Діти-квіти» з ВДШМ «Вишенька», третє – вокальний ансамбль «Фантазія» з ВДШМ. У старшій віковій категорії в ансамблях великих форм друге місце зайняв вокальний ансамбль «The Best» (ВДШМ «Вишенька») і третє – вокальний ансамбль «Вернісаж» – ВДМШ№2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: