У Гайсинському районі змінили керівника міжрайонного відділу СБУ

У Гайсинському районі змінили керівника міжрайонного відділу СБУ

16 січня у залі засідань районної ради відбулося представлення нового начальника Гайсинського МРВ управління СБУ у Вінницькій області. Ним став Кононенко Віталій Олександрович, досвідчений офіцер Служби безпеки, учасник АТО. Новопризначеного керівника міжрайонного відділу представив заступник начальника управління СБУ у Вінницькій області Іщук Андрій Миколайович.

Як зазначив Андрій Іщук, новопризначений начальник служби безпеки району є досвідченим працівником, який тривалий час працював в органах безпеки. За його словами, саме  від скоординованих і узгоджених дій відділення, влади району та всіх силових структур  залежить  збереження політичної стабільності в регіоні, громадського спокою, зміцнення законності та правопорядку.

Віталія Кононенка привітав з призначенням голова районної ради Григорій Боровий. Григорій Іванович висловив сподівання на гарну співпрацю служби з органами місцевого самоврядування, органами державної влади та всіма дотичними службами з метою забезпечення стабільної суспільно-політичної ситуації в районі. Керівник району також подякував колишньому очільнику міжрайонного відділу Служби безпеки Віктору Котку за роботу по збереженню громадського спокою в районі.

Нагадаємо, 2 листопада особовому складу управління Служби безпеки України у Вінницькій області представили нового керівника. Відомство очолив полковник Олег Зозуля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: