У Калинівці вчинено розбійний напад на підприємця. Один із підозрюваних - громадянин РФ

У Калинівці вчинено розбійний напад на підприємця. Один із підозрюваних - громадянин РФ

Правоохоронці затримали нападників

16 січня 2019 року двоє озброєних розбійників напали на 56-річного підприємця в Калинівці. Зловмисники у балаклавах чекали його на подвір'ї будинку. Той заїхав у двір на авто, нічого не підозрюючи вийшов з салону. Коли йшов до гаража, на його шию ті накинули мотузку. 

Нашого земляка вони почали душити й бити, щоб заволодіти сумкою з великою сумою грошей.

«Зловмисники не одразу помітили, що у салоні автомобіля знаходиться дружина підприємця. Вона зачинилась у автівці та зателефонувала до поліції. Помітивши жінку, і те, що вона розмовляє по телефону, нападники припинили знущання над її чоловіком, забрали з його сумки гроші в сумі 3 000 євро, 5 000 доларів США, 200 000 гривень та втекли», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини. 

Далі події розгорталися так: на місце злочину прибули правоохоронці. Згаданий підприємець повідомив прикмети розбійників, зокрема, що ті були у чорних куртках.

Десь за годину біля Калинівки патрульні помітили двох чоловіків, які бігли навпростець до дороги. Вони зупинилися лише після попередження, що проти них буде застосовано зброю.

Один з них тримав у руці пістолет, який затим кинув на землю.

«Під час затримання у чоловіків вилучили два пістолети з набоями до них, глушник, дві мотузки, рукавиці, балаклаву, складний ніж та гроші потерпілого. Один з затриманих - 31-річний житель Києва, його спільник - 35-річний громадянин Росії. Наразі поліція перевіряє їх на причетність до інших злочинів та походження зброї», – повідомили в поліції.

Підозрювані – під вартою. Їм загрожує до 10 років ув'язнення та конфіскація майна. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: