У Вінниці відзначили волонтерів, які допомагають учасникам АТО

У Вінниці відзначили волонтерів, які  допомагають учасникам АТО

«З початку військової агресії нашого північного сусіда військове волонтерство набуло для України досить важливого значення»

У залі засідань міської ради за поданням Вінницької міської ради відзнаками Президента України та медалями за гуманітарну участь у Антитерористичній операції нагородили 10 волонтерів. Також за самовідданість та небайдужість, проявлену під час надання допомоги учасникам АТО і населенню східних регіонів України, грамотами та грошовими преміями нагородили ще 11 волонтерів. 
Щороку, 5 грудня, у світі відзначають Міжнародний день волонтера. На початку чергового засідання виконкому міський голова Сергій Моргунов подякував вінницьким волонтерам за їхню активну позицію та роботу.

«З початку військової агресії нашого північного сусіда військове волонтерство набуло для України досить важливого значення. Я думаю, що всі ми пам’ятаємо, як розвивались на той час події і в якому стані були Збройні Сили України. Ми всі пам’ятаємо, що саме  в той час  волонтерський рух фактично врятував Україну, і нашим військовим, які захищали східні кордони, саме волонтери надавали в першу чергу моральну підтримку і, в міру своїх можливостей, допомагали становленню української армії. Волонтери їдуть на Схід, на передову, ризикуючи своїм життям та здоров’ям, щоб доставити гуманітарний вантаж. Серед цих людей є й працівники Вінницької міської ради, афганці, чорнобильці, тобто, ті люди, які вже пройшли випробування в своєму житті і просто небайдужі люди, які залишали свої родини, щоб допомагати нашим хлопцям, які воюють. Просто сказати «дякую» від влади і вінничан – цього замало, можна тільки вклонитися вам за ту самовіддану позицію, працю, яку ви робили, робите і, я впевнений, будете робити в разі необхідності. Ви – дійсно справжні патріоти нашої країни та міста», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: