Вінницька влада виділила земельні ділянки 128 учасникам АТО

Вінницька влада виділила земельні ділянки 128 учасникам АТО

На сесії міської ради 128 учасникам АТО виділено земельні ділянки, а Раїсі Панасюк присвоєно звання Почесного громадянина Вінниці

У Вінниці відбулася чергова сесія міськради, на якій депутати схвалили ряд важливих для міста рішень.

Про це інформує прес-служба Вінницької міськради, повідомляє «Главком».

Загалом було розглянуто майже півсотні питань, серед яких зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку Вінниці на поточний рік, продовження фінансування міської програми по вакцинації від грипу, виділення земель для учасників антитерористичної операції, а також, присвоєння звання Почесний громадянин міста голові ГО «Гармонія» Раїсі Панасюк.

Так, депутати схвалили подання комісії щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» голові ГО «Гармонія», директору однойменного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, Раїсі Панасюк.

Вона також є натхненником проекту створення служби перевезення людей на візках, а з минулого року – уповноваженою з прав людей з інвалідністю Кабінету Міністрів України.

«В цьому році при обговоренні кандидатур на звання «Почесний громадянин міста» у Вінниці вперше було проведено соціологічне опитування, за результатами якого найвищий рейтинг є саме у Раїси Панасюк. Це світла, добра людина, яка вкладає душу і серце, всю свою енергію, консолідує людей для того, щоб створити комфортні умови життя для всіх. І це, звичайно, йде в контексті сильної територіальної громади, щоб члени вінницької територіальної громади були активні в різних сферах життєдіяльності, а особливо люди з особливими потребами. Тому, я думаю, що це дійсно заслужене звання», - зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Ще одним рішенням на сьогоднішній сесії було затверджено проекти землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок учасникам антитерористичної операції. Загалом на колишніх територіях Вінницько-Хутірської та Лука-Мелешківської сільських рад, які увійшли у межі міста, виділено ділянки 117 учасникам бойових дій та 10 іншим пільговикам, які стояли на черзі. Окрім того, 11 АТО-вцям надано ділянки для будівництва індивідуальних гаражів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: