Вінницькі оперативники затримали місцевого жителя за вимагання грошей

Вінницькі оперативники затримали місцевого жителя за вимагання грошей
Зловмисник вивозив заявника на своєму автомобілі за місто, де погрожував розправою
фото: vn.npu.gov.ua

Кайданки на зловмисника одягли під час передачі частини суми

Вінницькі оперативники із залученням бійців спецпідрозділу КОРД поблизу ринку «Урожай» затримали 25-річного вінничанина.

Чоловік підозрюється у тому, що вимагав 1 тисячу доларів у своєї жертви, повідомляє пресслужба Нацполіції у Вінницькій області. Кайданки на зловмисника одягли під час передачі частини суми.

Затримання відбувалося поблизу перехрестя вулиць Пирогова і Матроса Кішки. Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернувся 22-річний вінничанин з заявою про те, що невідомий йому чоловік тривалий час безпідставно вимагає у нього гроші, запевняючи, що той йому заборгував.

Більш того, як у 90-і, зловмисник вивозив заявника на своєму автомобілі за місто, де погрожував розправою.

Під тиском залякування та погроз чоловік кілька разів платив вимагачу. Однак кошти не гарантували безпеку, а погрози не припинилися. Тому жертва вимагання звернувся за допомогою до поліції.

Зловмисника затримували «гучно», свідками стали десятки людей. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.189 КК України (вимагання), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Проте у суді не вважають, що підозрюваний становить загрозу суспільству та жертві. На час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт.

Нагадаємо, у Вінниці судитимуть агітатора за заклики до зміни кордону України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: