Вінницький театр ляльок розпочне 80-й сезон прем'єрою вистави про маленьку Зіроньку

Вінницький театр ляльок розпочне 80-й сезон прем'єрою вистави про маленьку Зіроньку

Прем`єрою вистави «Подорож маленької Зіроньки» розпочнеться 80-й сезон Вінницького обласного театру ляльок «Золотий ключик».

Режисер-постановник спектаклю Людмила Земелько розповідає:

«Це, за жанром, зоряно-музична казочка, яка, сподіваюсь, буде цікавою і для наших наймолодших глядачів, і для дорослих. Для вистави створено дуже красивих і милих ляльок – дітям це сподобається, а дорослих, думаю, не залишить байдужими філософський зміст п`єси – «хто я? навіщо я в цьому світі?».

П`єсу молодого драматурга Нікіти Шмитька на українську переклала Наталя Ігнатьєва, завліт Запорізького театру драми. Для музичного оформлення Людмила Земелько взяла твори відомих композиторів – Рафаеля Бо та Макса Штайнера 18 його композицій було номіновано на Оскара). А тексти пісень – це вірші самої пані Людмили, яку вінничани знають не тільки як актрису та режисера, а й як поета.

«Якось темної ночі, коли всі вже спали давно, тільки місяць і зорі освітили землю своїм примарним світлом, одна маленька Зіронька замислилась: для чого потрібно її сяйво? яка від неї користь? Зіронька злетіла на землю, щоб бути комусь потрібною. Так почалася велика подорож маленької Зіроньки. Кого зустріла в лісі героїня зоряної казочки? Які пригоди трапилися в дорозі?!» - так анонсують нову виставу в театрі і запрошують глядачів у подорож разом із маленькою Зіронькою

Казка завжди завершується оптимістично, і дуже хочеться вірити, що в реальному житті теж має бути так. А для цього треба вірити у себе! Фінальна пісня спектаклю саме до цього закликає:

– Свій шлях ти знайдеш, бачиш, зіроньки сяють.
Вони тебе радо завжди привітають.
Щоб не заблукати в житті, наче в лісі,
ти в себе повір, і співай нашу пісню!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: