Facebook дозволив видаляти надіслані повідомлення

  •  glavcom.ua
  • Розсилка
Раніше користувачі  могли видалити тільки власні повідомлення з власного варіанту листування - Facebook дозволив видаляти надіслані повідомлення

Раніше користувачі  могли видалити тільки власні повідомлення з власного варіанту листування

Повідомлення можна видалити протягом 10 хвилин після відправлення

У додатку Facebook Messenger з'явилася можливість видалення відправлених повідомлень в чатах. Як оголосила соцмережа, вона додана до нової версії програми Messenger для iOS і Android.

Для того, щоб видалити повідомлення, потрібно два рази торкнутися його на екрані. З'явиться спливаюче меню, в якому користувач зможе вибрати один з варіантів - видалити повідомлення для всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого (так працювало видалення повідомлень в месенджері до цього моменту).

Видалити повідомлення можна буде тільки протягом 10 хвилин після того, як воно було відправлено. Потім нова функція працювати перестає.

Раніше про наявність тільки в себе такої функції заявляв засновник Facebook Марк Цукерберг. Звичайні користувачі до цього могли видалити тільки власні повідомлення з власного варіанту листування, інші учасники чату продовжували їх бачити.

До слова, вчора у роботі Facebook стався глобальний збій. Частина користувачів зіткнулася з неможливістю підключитися до сервера Facebook, а приблизно третина - з проблемами під час відправки повідомлень.


Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Натисніть «Подобається», щоб читати
Glavcom.ua в Facebook

Я вже читаю Glavcom в Facebook

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Про використання cookies: Продовжуючи переглядати glavcom.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом і погоджуєтеся на використання файлів cookies Згоден   Про файли cookies

Facebook дозволив видаляти надіслані повідомлення