Facebook видалив мільйони постів про Covid-19

Facebook видалив мільйони постів про Covid-19
Facebook з 1 березня видалив 2,5 мільйона постів, де йшлося про продаж масок, дезінфікуючих засобів та тестів на Covid-19

Близько 90% видаленого контенту Facebook було виявлено програмним забезпеченням, а не звітами користувачі

Соціальна мережа Facebook видалила мільйони постів про коронавірус Covid-19.

Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що Facebook з 1 березня видалив 2,5 мільйона постів, де йшлося про продаж масок, дезінфікуючих засобів та тестів на Covid-19, задля того, щоб завадити продавати контрафактну продукцію.

«В період з жовтня 2019 року по березень 2020 року близько 90% видаленого контенту Facebook було виявлено програмним забезпеченням, а не звітами користувачі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, соцмережа Twitter запроваджує спеціальне маркування для дописів, які міститимуть неправдиву або суперечливу інформацію щодо коронавірусу.

А твіти з неправдивою інформацією (тобто ті, що містять заяви або твердження, які були визнані неправдивими або оманливими експертами у сфері охорони здоров'я) будуть видаляти.

Нагадаємо, канцлер ФРН Ангела Меркель вбачає небезпеку у швидкому послабленні обмежувальних заходів і карантину, що може відкинути країну назад у боротьбі з поширенням Covid-19.

До слова, у Всесвітній організації охорони здоров'я попередили, що скасування карантину має бути поступовим, і якщо обмеження скасувати дочасно, може відбутися новий спалах хвороби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: