Хакери викрали дані 380 тисяч клієнтів British Airways

Хакери викрали дані 380 тисяч клієнтів British Airways

Злочинці зуміли заволодіти банківськими та платіжними даними близько 400 тисяч клієнтів British Airways

Бази даних британської авіаційної компанії British Airways стали об'єктом атаки хакерів. Про це в п'ятницю, 7 вересня, повідомили в материнській компанії British Airways, International Airlines Group, передає агенція новин Reuters.

Згідно з наявною на даний момент інформацією, кіберзлочинцям вдалося викрасти особисті дані та дані щодо платіжних карток близько 380 тисяч клієнтів авіаперевізника, повідомляє агенція новин AFP. Викрадена інформація стосувалися платежів, здійснених з 21 серпня по 5 вересня цього року через сайт компанії або спеціальний мобільний додаток, зазначається в повідомленні. British Airways зв'язалася з постраждалими клієнтами та повідомила про витік даних.

У Airlines Group запевняють, що викрадені дані стосуються виключно інформації за безготівковими розрахунками й не містять паспортних даних клієнтів та деталей щодо їхніх рейсів.

На даний момент недоліки в системі захисту усунуто й сайт функціонує без перебоїв. Про скоєну хакерську атаку компанія вже поінформувала поліцію, передає агенція новин dpa.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: