Україні розвивати «розумні» енергомережі допоможе Huawei

Україні розвивати «розумні» енергомережі допоможе Huawei

До кінця 2019 року на ринку відновлюваної енергетики України з’являться, зокрема, такі рішення Huawei, як інвертор 185KTL для великих сонячних електростанцій, інвертор 100KTL-M1 для комерційних і промислових сонячних електростанцій

Китайська корпорація Huawei заявляє про співробітництво з Україною у розвитку відновлюваної енергетики та «розумних» енергомереж, і підписання меморандуму між Huawei Ukraine та Державною інноваційно фінансово-кредитною установою.

Про це повідомили в представництві Huawei в Україні.

У представництві зазначили, що до кінця 2019 року на ринку відновлюваної енергетики України з’являться такі рішення Huawei, як інвертор 185KTL для великих сонячних електростанцій, інвертор 100KTL-M1 для комерційних і промислових сонячних електростанцій, інвертор 50KTL-M0 для побутових або комерційних сонячних електростанцій, а також трифазний побутовий інвертор 3-20KTL-M0.

У Huawei наголосили, що іноваційні рішення компанії дозволяють швидко та ефективно реалізовувати проєкти.

«Компанія Huawei активно впроваджує інноваційні рішення, що швидко та ефективно вирішують завдання відновлюваної та розумної енергетики в усьому світі. Укладання меморандуму між компанією Huawei Ukraine та ДІФКУ забезпечить нові можливості для реалізації в Україні проектів у цій сфері», — сказав директор українського підрозділу Huawei Solar Inverter Ян Донг.

Наразі компанія Huawei продовжує інвестувати у наукові дослідження та розвиток інновацій й цифрових технологій у сферах ШІ, 5G, хмарних сервісів, IoT та відновлюваної енергетики, щоб забезпечити новий досвід та конкурентні рішення для клієнтів в Україні та в усьому світі.

Як повідомлялось, Huawei заснована в 1987 році, є приватною компанією, що повністю належить її співробітникам.

В Україні Huawei представлена трьома бізнес-підрозділами: Carrier, Consumer і Enterprise Business Group.

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: