Xiaomi показала новий підекранний сканер відбитків, що має велику площу

Xiaomi показала новий підекранний сканер відбитків, що має велику площу

В майбутньому Xiaomi має намір обійти конкурентів, запропонувавши підекранний сканер відбитків пальців нового покоління. Відповідний анонс на своїй сторінці в Weibo зробив президент Xiaomi Лін Бін.

Особливостями і перевагами нового підекранного сканера відбитків пальців Xiaomi є підвищена точність і збільшена активна площа, що має позитивно відобразитися на зручність роботи з пристроєм. Топ-менеджер Xiaomi навіть назвав точні розміри сенсора - 25х50,2 мм.

На відміну від Oppo, яка на цьому тижні поряд з потрійною камерою, що виділяється десятикратним зумом, теж представила підекранний сканер відбитків пальців зі збільшеною робочою площею, Xiaomi показала прототип смартфона, оснащеного цим самим сканером.

Директор по продуктам Xiaomi Ван Тенг зазначив, що новий сенсор трохи дорожче того, що встановлений Mi 8 Pro.

Говорячи про конкуренцію Xiaomi з іншими китайськими виробниками, доречно буде згадати, що Vivo ще рік тому показувала концепт смартфона Apex з підекранним сканером відбитків на півекрану, але в підсумку в комерційній версії пристрою Vivo Nex цього самого сканера на не виявилося.

З огляду на це виникає питання, коли ми зможемо побачити цей покращений сканер відбитків пальців в серійному пристрої Xiaomi.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: