Американським солдатам в Японії заборонили вживати алкоголь

Американським солдатам в Японії заборонили вживати алкоголь
Ілюстративне фото
З відкритих джерел

Причина - смертельне ДТП, винуватцем якого став військовий із США

Солдатам армії США, дислокованим в Японії, заборонили вживати алкоголь. Така заборона виникла внаслідок ДТП, винуватцем якого став один з американських військовослужбовців. Офіційне розпорядження про заборону опублікувала прес-служба американських військових сил в Японії, повідомляють ЗМІ.

«Для військовослужбовців США на Окінаві вводяться обмеження. З цього моменту вживання алкоголю заборонено. Обмеження поширюються на вживання як у місцях проживання, так і в громадських місцях - барах, клубах та готелях. Ми прагнемо бути хорошими сусідами з суспільством, яке прийняло нас, і вдячні за підтримку, яку отримуємо від нього кожен день», - зазначають у прес-службі американських ЗС.

Аварія за участю морського піхотинця з США сталася в місті Наха на Окінаві 19 листопада. Військовослужбовець, який керував вантажівкою, виїхав на перехрестя на червоне світло. У цей момент дорогу перетинав фургон. Японець, який перебував за кермом, помер від отриманих травм. Тест показав, що кількість алкоголю в крові піхотинця в три рази перевищила норму.

До слова, на Окінаві знаходяться дві найбільші бази США в Японії: Кадена і Футемма, на них розташовані майже 70% американських військових об'єктів.

Як повідомлялося раніше, США завершили розгортання першої ескадрильї винищувачів F-35В у Японії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: