Безос витіснив Гейтса з першого місця рейтингу мільярдерів Forbes

Безос витіснив Гейтса з першого місця рейтингу мільярдерів Forbes
Джефф Безос

Третю позицію цьогорічного рейтингу Forbes посідає інвестор Уоррен Баффет

Творець онлайн-ритейлера Amazon Джефф Безос витіснив співзасновника Microsoft Білла Гейтса з першого місця рейтингу мільярдерів Forbes.

Безос вперше увійшов до трійки найбагатших людей планети в минулому році.

Таким чином, перші три позиції в рейтингу мільярдерів, опублікованому виданням Forbes у 2018 році,  посіли творець Amazon Джефф Безос, співзасновник Microsoft Білл Гейтс і інвестор Уоррен Баффет.

У минулому році Безос, коли вперше увійшов до трійки найбагатших людей планети, випередив найбагатшу людину Мексики Карлоса Сліма і власника компанії Zara Амансіо Ортегу.

Нагадаємо, американська компанія Amazon уклала угоду про купівлю українського стартапу Ring - розробника розумних дверних дзвінків, який недавно залучив 160 млн доларів інвестицій при оцінці близькій до 1 млрд доларів. Загальна сума залучених інвестицій перевищила 209 млн доларів. Точна сума операції невідома, але за даними ЗМІ, сума угоди становить понад 1 млрд доларів. За інформацією видання VentureBeat, угода може допомогти Amazon в боротьбі за ринок доставки «до порогу» і нішу розумних пристроїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: