Британія ігнорує звернення України щодо пропагандиста Філіпса

Британія ігнорує звернення України щодо пропагандиста Філіпса

Українське посольство у Британії зробило заяву після спроб Філіпса спровокувати посла України в Австрії на бійку

Британська влада ігнорує звернення посольства України в Об’єднаному королівстві щодо протиправної діяльності проросійського пропагандиста Грема Філіпса. Про це йдеться у повідомленні дипломатичної установи у Twitter.

«Британська влада ігнорує звернення посольства щодо протиправної діяльності проросійського клоуна, який паплюжить статус громадянина Британії», - йдеться у дописі.

Таким чином посольство відреагувало на інцидент, що стався біля посольства України у Відні між Філіпсом та послом України в Австрії Олександром Щербою.

Нагадаємо, Філіпс намагався вчинити з Щербою бійку біля посольства України у Відні.

«Ну що, щойно істота на ім’я Грем Філіпс, побувала під посольством. Стояла знімала себе на камеру під парканом. Не бачила, як я підійшов. Нещасне таке, з незастібнутими, пардон, штанами. Аж підскочило від переляку – не чекало геть. Ну а потім почалося: «Саша, ти фашист. Саша, ти г-дон». Пару разів мене штовхало в груди. Професійно штовхало, хотіло на бійку спровокувати», - написав Щерба у соцмережі.

Раніше повідомлялося, що проросійський провокатор і пропагандист, британець Грем Філіпс вчинив наругу над могилою лідера ОУН Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідгоф у Мюнхені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: