Фонд дочки Путіна отримає сотні мільйонів рублів від «Роснефти»

Фонд дочки Путіна отримає сотні мільйонів рублів від «Роснефти»
Катерина Тихонова

Сума чергового контракту складає 354,7 млн руб

Фонд «Національне інтелектуальний розвиток», який працює при МГУ під брендом «Інопрактика» і яким керує Катерина Тихонова (за даними ЗМІ, вона є дочкою президента РФ Володимира Путіна), отримав найбільший за всю свою історію підряд від нафтової компанії «Роснефть».

Як передає Znak.com, мова йде про закупівлю «Розробка технології оцінки властивостей колекторів за допомогою різномасштабних даних». На цю комплексну роботу компанія виплатить 354,7 млн руб (більше 145 мільйонів гривень). Конкурентів у фонду не було, так як він знову став єдиним постачальником послуги по лоту.

За умовами договору, через 15 днів після його укладення фонд отримає аванс в розмірі 106,4 млн руб (з урахуванням ПДВ). Терміни надання послуги - з 28 червня 2018 року до 28 грудня 2019 року.

На сайті компанії, де опублікована закупівля, немає інформації з техзавданням, як немає і проекту договору.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року видання «Ведомости» повідомляло, що «Роснефть» стала найбільшим замовником фонду Катерини Тихонової. В 2017 році «Роснефть» уклала з фондом п'ять контрактів на 258,45 млн руб, а її «дочка» Арктичний науковий центр - ще три на 100,77 млн руб. За 2015-2017 роки сума контрактів фонду з компанією і Арктичним науковим центром склала без малого 600 млн рублів. Всі закупівлі проводилися за схемою «єдиного постачальника».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: