Франція та Японія підписали оборонну угоду

Франція та Японія підписали оборонну угоду

Угода буде сприяти зменшенню витрат збройних сил Франції і Японії

Міністр оборони Франції Флоранс Парлі і міністр закордонних справ Японії Таро Коно в п'ятницю підписали двосторонню угоду з метою зміцнення міждержавної військової взаємодії. Про це йдеться в інформаційному бюлетені, опублікованому в п'ятницю міноборони Франції.

У ньому говориться, що дана угода буде сприяти зменшенню витрат збройних сил Франції і Японії на взаємне надання послуг, а також спрощення міжармійських обмінів.

У бюлетені зазначається, що дві країни сходяться в думках з багатьох питань стратегічного аналізу, а також докладають спільних зусиль зі створення заснованого на праві і мультилатералізмі міжнародного порядку в Індо-Тихоокеанському регіоні і в усьому світі.

14 липня відзначається національний день Франції. На запрошення Парижа, Японія і Сінгапур стануть головними гостями на церемонії військового параду, присвяченого цій даті.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко вважає, що нерозгортання миротворчої місії підтверджує зацікавленість Російської Федерації у продовженні агресії та окупації захопленої української території.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: