Французький реаніматолог назвав дату появи першого пацієнта з коронавірусом

Французький реаніматолог назвав дату появи першого пацієнта з коронавірусом

Французький реаніматолог Ів Коен розповів, коли з’явився перший пацієнт з коронавірусом у Франції

Перший пацієнт з коронавірусом міг з’явитися у Франції ще 27 грудня

У Франції головний реаніматолог лікарні міста Бобіньї Ів Коен озвучив дату появи першого пацієнта з коронавірусом  у Франції. Про це Ів Коен розповів в ефірі телеканалу BFM.

За словами медика, перший пацієнт, який заразився коронавірусом, міг з’явитися у Франції ще 27 грудня.  Ів Коен зазначив, що лікарі повторно розглянули аналізи пацієнтів з пневмонією, які надійшли в лікарню в грудні і січні, і аналіз одного з 24 пацієнтів дав позитивний результат на корона вірус. Зі слів лікаря, Цей чоловік хворів протягом 15 днів і заразив коронавірусом двох своїх дітей. Крім того, лікарі виявили, що його дружина працює в рибному магазині поруч з продавцями китайцями, які продавали сушу. «Можливо, вона хворіла безсимптомно», – припустив медик.

Коен заявив, що питання полягає в тому, чи був чоловік, якого госпіталізували в грудні в лікарню Бобіньї, нульовим пацієнтом чи ні. Зараз необхідно перевірити ще раз аналізи пацієнтів з пневмонією у всій країні, щоб це дізнатися.

Згідно з даними на 4 травня, у світі коронавірусом заразилися понад 3,5 мільйона осіб, з них понад 247 тисяч померли, близько 1,2 мільйона вилікувалися. Франція – на п’ятому місці за кількістю інфікованих з показником 168 тисяч осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: