Голова МЗС Британії заявив про готовність лідерів ЄС переглянути умови Brexit

Голова МЗС Британії заявив про готовність лідерів ЄС переглянути умови Brexit
Хант вважає неприємними альтернативи виходу зі складу ЄС без угоди

Хант зазначив, що європейські лідери, з якими він часто веде діалоги, хочуть розібратися з проблемою, що зайшла у глухий кут Brexit

Голова Міністерства закордонних справ Британії Джеремі Хант заявив, що лідери країн Євросоюзу продемонстрували готовність до того, щоб провести переговори про умови Brexit з новим прем'єр-міністром Королівства. Про це повідомляє  BBC.

Хант зазначив, що європейські лідери, з якими він часто веде діалоги, хочуть розібратися з проблемою, що зайшла у глухий кут Brexit.

«Вони кажуть, що якщо до них звернеться британський прем'єр-міністр, з яким вони будуть готові мати справу, і у якого будуть ідеї з приводу того, як вирішити питання про північноірландський кордон, то вони будуть готові переглянути пакет домовленостей», - заявив глава МЗС Британії.

Хант додав, що це не буде легко, але він вважає неприємними альтернативи виходу зі складу ЄС без угоди або дострокові вибори.

«Я сумніваюся, що вони відповідають найкращим інтересам Великобританії, я стверджую, що ми можемо домовитися про кращих варіантах і запропонувати їх британському народу», - підкреслив Хант.

Раніше повідомлялося, що суд не буде залучати екс-главу МЗС Британії до суду заяви про Brexit. Проти Джонсона подавали позов за звинуваченням у брехні по ходу кампанії перед референдумом про членство Великобританії в Європейському союзі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: