Лікарі назвали перші симптоми раку крові

Лікарі назвали перші симптоми раку крові
Лікарі назвали перші симптоми раку крові

Неправильне харчування, радіоактивне випромінювання, шкідливі хімічні речовини, зайва вага, шкідливі звички можуть привести до раку крові

Злоякісні захворювання кровотворної системи пов'язані з переродженням присутніх в складі крові еритроцитів, тромбоцитів і лейкоцитів, при цьому до кінця невідомо, в чому причина аномального процесу.

Про це пише «Комсомольська правда».

Онколог-мамолог, кандидат медичних наук, професор Російської академії природознавства, член Асоціації онкологів Росії, лікар Роман Темників перерахував одні з найперших симптомів раку крові. Серед них виявилися головні болі і запаморочення, поганий апетит, підвищення температури без причин, слабкість і втома, часті інфекції, різка втрата ваги.

На пізніх стадіях недуга може проявлятися тахікардією, появою синців на тілі, ранами, що погано гояться, синюшним відтінком губ і нігтів, непритомністю, судомами, висипом на шкірі, ломота в суглобах і кістках.

Як пояснив фахівець, неправильне харчування, радіоактивне випромінювання, шкідливі хімічні речовини, зайва вага, шкідливі звички можуть привести до раку крові.

При цьому до небезпечного захворювання схильні, як дорослі, так і діти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: