Лондон вперше в історії випередив Нью-Йорк за кількістю вбивств

Лондон вперше в історії випередив Нью-Йорк за кількістю вбивств

Але поліція запевняє, що Лондон дуже безпечне місто

Кількість убивств у столиці Великої Британії Лондоні вперше перевищила кількість убивств у американському місті Нью-Йорк. Про це повідомляє видання The Times.

Як повідомляється, 15 людей було вбито у Лондоні в лютому у порівнянні з 14 убивствами в Нью-Йорку, при цьому міста – однакові за розміром населення.

Останні цифри за березень показали 23 вбивства в Лондоні у порівнянні з 21 в американському місті.
Загалом цього року в Лондоні було вбито 46 людей, тоді як в Нью-Йорку – 50.

Речник Скотланд-Ярду запевнив, що Лондон залишається одним з найбезпечніших міст в світі. Однак лондонська поліція стурбована «збільшенням числа вбивств і наполегливо працює, щоб зрозуміти причини зростання і запобігти трагедії».

Варто відзначити, що Лондон традиційно вважається більш безпечним містом ніж Нью-Йорк. Але за останні три роки рівень убивств у Лондоні виріс майже на 40%.

Нагадаємо, 13 березня у Лондоні знайдено мертвим Миколу Глушкова, який був близьким діловим партнером покійного російського олігарха Бориса Березовського.

Потім стало відомо, що Глушков помер, як і Березовський.

Також, у Великій Британії були отруєні росіяни – Сергій Скрипаль і його донька Юлія, їх знайшли без свідомості в центрі міста Солсбері в неділю, 4 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: