Міжнародний союз біатлоністів підозрює в допінгу чотирьох атлетів із Росії

Міжнародний союз біатлоністів підозрює в допінгу чотирьох атлетів із Росії
Євген Устюгов

Міжнародний союз біатлоністів продовжує розслідувати вживання допінгу атлетами з Росії

Російські біатлоністи Євген Устюгов, Світлана Слєпцова, Олександр Пєчонкін та Олександр Чєрнишов могли порушувати антидопінгові правила. Про це повідомив Міжнародний союз біатлоністів (IBU) у п'ятницю, 30 листопада.

Підозри ґрунтуються на аналізі даних 2012-2015 років із бази московської системи управління лабораторною інформацією та слідчого відділу Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA), а також на інформації зі звіту Макларена.

Серед цих атлетів лише Олександр Пєчонкін нині бере участь у змаганнях. Тепер його тимчасово відсторонили. Усім чотирьом спортсменам нададуть можливість виступити під час слухань в антидопінговому органі Міжнародного союзу біатлоністів. Тим часом експерти організації продовжують розслідувати ймовірне вживання допінгу з боку інших російських біатлоністів.

Раніше Союз біатлоністів Росії втратив повноцінне членство в IBU через допінговий скандал.

Навесні 2018 року було розпочато розслідування щодо президента Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Андерса Бессеберга, якого звинуватили в корупції і приховуванні позитивних допінг-проб російських спортсменів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: