Національний фронт Франції хоче перейменуватися

Національний фронт Франції хоче перейменуватися

Партія проведе з’їзд у березні цього року

Голова Національного фронту Франції, який цього року відзначає 45 років із часу створення, має намір цього тижня представити нову назву цієї політичної сили. Про це повідомляє агентство Reuters.

Марін Ле Пен, яка очолює Національний фронт із 2011 року, змогла до цього добитися значно більших успіхів для цієї політсили ніж її батько Жан-Марі Ле Пен, сприяючи перемогам на муніципальних виборах і до Європейського парламенту. Після поразки на президентських і парламентських виборах 2017 року Марін Ле Пен пообіцяла провести ребрендинг партії, що і планується зробити під час з’їзду 10-11 березня.

Зміна назви, за словами Марін Ле Пен, зробить цю політичну силу більш готовою до правління і участі в коаліціях. На зміні назви Національного фронту наполягають і члени місцевих осередків партії, які таким чином сподівають залучити більше виборців.

Окрім зміни назви політичної сили планується змінити основний фокус уваги, яким у 2017 році була криза ЄС. Мова йде перш за все про відмову від вимоги відмінити євро. Так само оновлений Національний фронт має намір заявити про готовність блокувати із іншими правоцентричними силами залежно від обставин і питання, якого стосується відповідна політика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура передмістя Нантер Парижу (Франція) пред'явила звинувачення лідеру правої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен в «розповсюдженні зображень актів насильства».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: