Навального відмовились випускати з Росії

Навального відмовились випускати з Росії
Про рішення стало відомо напередодні винесення вироку Європейським судом вироку по його справі

Російський опозиціонер розповів, що про заборону виїжджати за кордон йому повідомили прикордонники в аеропорту

Російський опозиціонер Олексій Навальний повідомив, що йому заборонили покидати територію Росії. Про це політик написав у своєму акаунті в Twitter.

Навальний розповів, що повинен був вилетіти до Європи на оголошення рішення суду по його справі, але під час проходження прикордонного контролю у нього забрали паспорт, пояснивши це необхідністю провести «спеціальні перевіркові заходи».

«Посадили мене за червону мотузку в компанії інших особливо небезпечних», - написав опозиціонер. Пізніше він повідомив, що, за словами прикордонників, йому закритий виїзд з Росії.

«Є якийсь лист, що виїжджати заборонено, але пояснень чому - ні», - зазначив Навальний.

Пізніше російський націоналіст повідомив, що, згідно з офіційним повідомленням, виїзд з Росії йому закрила Федеральна служба судових приставів.

Опозиціонер наголосив, що у нього немає неоплачених штрафів, а є тільки виконавчі провадження нематеріального характеру. Навальний також зазначив, що два тижні тому був за кордоном, і ніяких проблем з виїздом тоді не виникало.

Навальний також розповів, що судовий пристав, який веде його виконавчі провадження, заявив, що не обмежував виїзд політику.

15 листопада Велика палата Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) має намір винести фінальне рішення у справі «Навальний проти Росії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: