Нойєрт зізналася, що з нетерпінням чекає початку роботи постпредом США при ООН

Нойєрт зізналася, що з нетерпінням чекає початку роботи постпредом США при ООН
Президент США вирішив призначити речницю Держдепу Хізер Нойєрт послом Сполучених Штатів в ООН

«Я з нетерпінням чекаю можливості просувати інтереси американського народу в представництві США в ООН, якщо призначення затвердять», - заявила Нойєрт

Глава прес-служби Держдепартаменту Хізер Нойєрт заявила, що з нетерпінням чекає початку роботи в постійному представництві США при ООН. Вона також подякувала держсекретарю Майку Помпео за підтримку.

«Держсекретарю Помпео, для мене честь працювати у вашій команді разом з колегами з Держдепартаменту. Шлях, який я пройшла разом з вами, підкреслює важливість лідерства США на світовій арені. Я з нетерпінням чекаю можливості просувати інтереси американського народу в представництві США в ООН, якщо призначення затвердять», - написала вона у Twitter.

Раніше Помпео заявив, що радий наміру президента США Дональда Трампа висунути Нойєрт на цей пост, і зазначив, що довіряє їй.

Як відомо, президент США Дональд Трамп вирішив призначити речницю Державного департаменту Хізер Нойєрт послом Сполучених Штатів в ООН замість Ніккі Хейлі, яка залишає посаду посла.

Трамп обрав кандидатуру Нойєрт після розгляду інших потенційних кандидатів, включно з екс-радницею Білого дому Діною Пауелл, послом США в Канаді Келлі Крафт та послом США в Німеччині Річардом Гренеллем.

9 жовтня посол США в ООН Ніккі Гейлі подала заяву про відставку безпосередньо президенту Дональду Трампу.

У листопаді ЗМІ повідомили, що Трамп хоче призначити Нойєрт послом США в ООН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: