Очільниця санітарного відомства Росії заявила про неможливість подолати коронавірус

Очільниця санітарного відомства Росії заявила про неможливість подолати коронавірус

В Росії заявили, що повністю перемогти коронавірус без вакцини неможливо

«Перемогти коронавірус не вдасться без нової вакцини», – переконана Попова

Керівниця росйського санітарного відомства Анна Попова заявила про неможливість повної перемоги над коронавірусом нового типу, незважаючи на всі вжиті заходи щодо боротьби з ним.

Така невизначеність буде зберігатися до того часу, поки не розроблять нову вакцину, сказала  керівниця санітарного відомства Росії Анна Попова заявила в ефірі одного з російських телеканалів, – повідомляє MedikForum.

 «Як би не була закрита  країна, все одно ризики відновлення (інфекції) є, оскільки існує спілкування між людьми», – пояснила Анна Попова.

Попова наголосила, до того часу, поки не стане можливо перемогти новий коронавірус за допомогою вакцини, обережними насамперед мають бути люди старшого віку, які схильні до зараження важкою і ускладненою формою коронавірусної інфекції. Навіть після зняття обмежувальних заходів їм краще дотримуватися соціальної дистанції і за можливості дотримуватися  режиму самоізоляції

 Щодо пом'якшення обмежень після травневих свят, Анна Попова зауважила, що низка обмежень може бути знята після 12 травня за умови, що росіяни не будуть порушувати режим самоізоляції у цей період.

Нагадаємо, Росія обійшла Німеччину і зараз займає п'яте місце в світі за кількістю виявлених випадків Covid-19.  Станом на 6 травня в Росії зареєстрували майже 167 тис. випадків коронавірусу. За останню добу коронавірус діагностували у 10 559 росіян. Щоденний приріст від 10 тис. хворих тримається в РФ четверту добу поспіль. Найбільше випадків зареєстровано в Москві (85,9 тис.) і області (16,5 тис.), а також у Санкт-Петербурзі (5,8 тис.).

Станом на 9:00 6 травня в Україні зафіксовано 487 нових випадків коронавірусу, це на 121 випадок більше, ніж учора (366). Загалом 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: