Одного з підозрюваних у «масових заворушеннях» у Москві доставили в реанімацію

Одного з підозрюваних у «масових заворушеннях» у Москві доставили в реанімацію
На акції протесту у Москві

У підозрюваного діабет, але йому не дозволили взяти з собою в камеру інсулін

Режисера російського телеканалу «Доктор» Дмитра Васильєва, який проходить як підозрюваний у справі про «масові заворушення» в Москві 27 липня, доставлено в реанімацію у зв’язку з підвищеним рівнем цукру в крові.

Про це повідомляє ОВД-Инфо.

«Слідчий зателефонував адвокату Тетяні Прилипко і повідомив, що Васильєва терміново госпіталізують у зв’язку з підвищеним рівнем цукру в крові. Васильєва повезли у 20 міську лікарню», – йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що режисера поклали в реанімацію.

Водночас, слідчий оголосив, що засідання з питання про обрання Васильєву запобіжного заходу відбудеться завтра, 11 серпня, об 11 годині в Басманному суді Москви.

Дмитро Васильєв – вже тринадцятий фігурант кримінальної справи про «масові заворушення», імена яких відомі громадськості. Решті дванадцяти вже пред’явлені обвинувачення в участі у «масових заворушеннях», які нібито мали місце під час розгону несанкціонованої акції за чесні вибори, яка відбулася 27 липня в Москві. Всіх їх за рішенням суду взято під варту.

Про затримання Васильєва стало відомо 9 серпня. Вночі його допитували в Слідчому комітеті РФ, після чого залишили в ізоляторі тимчасового тримання. У режисера діабет, але йому не дозволили взяти з собою в камеру інсулін і глюкометр.

На акції протесту у Москві затримали юриста Фонду Навального Любов Соболь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: