Польща почне «разморозку» економіки з 19 квітня

Польща почне «разморозку» економіки з 19 квітня
З 16 квітня у Польщі вводиться обов'язковий «масковий режим» в громадських місцях

Планується пом'якшення обмежень на відвідування магазинів, а також відкриття салонів краси та перукарень з деякими обмеженнями

Уряд Польщі з 19 квітня почне повільно «розморожувати» економіку країни, яка була зупинена у зв'язку з введенням обмежень через пандемію коронавіруса. Про це заявив міністр охорони здоров'я Лукаш Шумовський в ефірі RMF24.

За його словами, з 19 квітня планують пом'якшення обмежень на відвідування магазинів. Зокрема, змінений алгоритм заборони на відвідування магазинів.

«Сьогодні до магазину може увійти тільки втричі більше людей, ніж у магазині кас. Уряд хоче послабити цей ліміт і зробити ліміт покупця не залежним від кількості касових апаратів, а від площі магазину», - повідомив Шумовський.

Також планується відкриття салонів краси та перукарень з деякими обмеженнями.

«Зміни повинні відповідати принципу: якщо десь ви зможете забезпечити відстань між покупцями 2 метри, то буде відкрита торговельна точка», - зазначив міністр.

Нагадаємо, з 16 квітня у Польщі вводиться обов'язковий «масковий режим» в громадських місцях.

Також повідомлялося, що Польща чекає піку захворюваності коронавірусом в травні-червні. При цьому прем'єр Матеуш Моравецький зазначив, що країна знаходиться на початку боротьби з коронавірусом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: