Президент Грузії підтримав кандидатуру Бахтадзе на пост прем’єра

Президент Грузії підтримав кандидатуру Бахтадзе на пост прем’єра
Кандидат на пост прем’єра Грузії Мамука Бахтадзе

Президентський указ буде направлений до парламенту

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі висунув на пост прем'єр-міністра країни чинного міністра фінансів Мамуку Бахтадзе.

Відповідний указ від 15 червня опубліковано на сайті глави держави.

«Відповідно до першого пункту статті 80 Конституції Грузії, в якості кандидата на пост прем'єр-міністра висувається представлена парламентською більшістю кандидатура Мамуки Бахтадзе», - йдеться  в документі.

Далі президентський указ буде направлений до парламенту.

Напередодні правляча партія Грузії «Грузинська мрія» запропонувала на пост прем'єр-міністра країни кандидатуру міністр фінансів Мамуки Бахтадзе.

Нагадаємо, 13 червня уряд Грузії пішов у відставку вслід за відставкою прем'єр-міністра країни Георгія Квірікашвілі

Раніше повідомлялось, що у середу, 13 червня, прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі заявив про відставку. Про відставку Квірікашвілі повідомив на екстреному брифінгу в Тбілісі. За словами політика, напередодні він провів консультації з керівництвом партії «Грузинська мрія» і дійшов висновку, що у них різні точки зору на ситуацію у країні. 

Як відомо, у Грузії кілька тижнів тривали протестні акції. Організатор акції, мешканець Тбілісі Заза Саралідзе домагається від уряду об’єктивного розслідування вбивства свого 16-річного сина. Він вимагає покарати чиновників, які сфальсифкували справу та, за його словами, покривають злочинців, які знищили докази.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: