Путін привітав з Новим роком лідерів 40 держав: президентів України та Грузії проігнорував

Путін привітав з Новим роком лідерів 40 держав: президентів України та Грузії проігнорував
Володимир Путін

В списку адресатів новорічних листів, опублікованому прес-службою Кремля, не виявилося Петра Порошенка і Саломе Зурабішвілі

Президент Росії Володимир Путін у неділю, 30 грудня, надіслав новорічні привітання лідерам майже 40 держав та ряду керівників міжнародних організацій, не привітавши при цьому президентів України та Грузії.

Про це повідомляється на сайті Кремля.

Путін, зокрема,  відправив привітання з Новим роком президенту США Дональду Трампу, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, президенту Білорусі Олександру Лукашенко, голові КНР Сі Цзиньпіну, сирійському лідерові Башару Асаду, генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу та іншим.

Однак в списку адресатів новорічних листів, опублікованому прес-службою Кремля, не виявилося президента України Петра Порошенка і його грузинської колеги Саломе Зурабішвілі.

Водночас, у новорічному листі американському лідеру Дональду Трампу Путін написав, що Москва готова до діалогу. Президент РФ відзначив, що відносини із США є невід'ємним фактором забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки.

Як відомо, Путін не вітає зі святами президента України з 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: