Ракета РФ впала за 15 км від польського кордону, прем’єр Туск відреагував

Ракета РФ впала за 15 км від польського кордону, прем’єр Туск відреагував
Туск також згадав атаку на Львівщину
фото з відкритих джерел

Туск розкритикував колишнього прем'єра Польщі Матеуша Моравецького

У ніч проти 27 квітня одна з ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х.

«На Львівський район сьогодні впали десятки бомб і ракет. Одна з них – за 15 км від нашого кордону», – ідеться у повідомленні політика.

Крім того, Туск розкритикував колишнього прем'єра Польщі Матеуша Моравецького, провідного політика опозиційної партії «Право і справедливість», за його «антиєвропейську стратегію»

«У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? І те, і те?», – наголосив чинний прем'єр Польщі.

Нагадаємо, у ніч проти 27 квітня ворог атакував енергетичну інфраструктуру країни у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Львівській областях. Унаслідок атаки постраждало чотири теплоелектростанції ДТЕК. За попередньою інформацією, є поранені. Загалом уночі наші захисники збили 21 з 34 ракет противника.

Сьогодні вночі російські загарбники вдарили по Салтівському району Харкова, поцілили по території психіатричної лікарні. Одна з пацієнток зазнала поранень: уламками скла їй посікло голову. Медики надали їй допомогу на місці. Відомо, що в медичному закладі, біля якого влучили дві російські ракети, в момент атаки перебувала понад тисяча людей.

Крім того, у Дніпрі вранці 27 квітня пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Після цього в місті подекуди виникли проблеми зі світлом та водопостачанням.

Також цієї ночі російські загарбники атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті, виникла пожежа. Минулося без постраждалих.

До того ж ворог уночі атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині, на них почалися пожежі. Минулося без жертв і постраждалих.

Читайте також: Польща вночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: