РФ хоче брати з Google ще один податок

РФ хоче брати з Google ще один податок
У Держдумі хочуть, щоб Google платив податок за контентну рекламу

Google вважає, що ті платежі, які компанія здійснює в РФ і в країнах Європи - «достатні»

Держдума РФ робить конкретні кроки, щоб «розібратися» з податковими платежами компанії Google в російський бюджет. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на заяву голови Держдуми РФ В'ячеслава Володіна.

За його словами, «питання (про податкові платежі компанії в РФ, - ред.) набагато глибше, ніж його сприймає компанія Google».

Google вважає, що ті платежі, які компанія здійснює в РФ і в країнах Європи - «достатні», уточнив Володін, підкресливши, що «це їх думка». А на думку голови Держдуми, «вони не платять податок на контентну рекламу, яку вони збирають по всіх країнах Європи, а використовують офшори в Нідерландах і в Ірландії».

Володін запевнив, що «депутати не залишать цю тему». Він додав, що Держдума надіслала в Федеральну податкову службу запит на додаткову інформацію щодо податкових платежів Google, і має намір «обговорити це з експертами».

Як повідомлялося раніше, спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін висловлював претензії представникам Google в зв'язку з тим, що в Google Maps Крим зображений українським.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: