Росія просить Італію вплинути на Брюссель у питанні скасування санкцій

Росія просить Італію вплинути на Брюссель у питанні скасування санкцій

Росія хоче, щоб таким чином Італія розрахувалася за гумдопомогу

Російська влада просить Італію розрахуватися за відправлену гуманітарну допомогу, переконавши Брюссель у необхідності зняття санкцій. Про це повідомляє «Linkiesta», посилаючись на лист посла РФ в Італії Сергія Разова.

«Нарешті Москва виставила рахунок після того, як Італії відправили допомогу (в тому числі і військову) для боротьби з коронавірусом», – написали в ЗМІ.

Сергій Разов отримав лист від голови комітету з міжнародних справ у Держдумі Леоніда Слуцького і у середу, 27 квітня, перенаправив його депутату Віто Петрочеллі, висловивши надію, що воно дійде до відома італійських сенаторів.

«Західні країни, які називають себе демократичними, наклали різні види санкцій майже на третину населення світу та не мають наміру послаблювати їх навіть під час боротьби з коронавірусом... Я закликаю всіх політиків відмовитися від деструктивної політики санкцій», – написав Слуцький.

Раніше повідомлялося, що Україна заблокувала резолюцію Росії в Генасамблеї ООН, яка передбачала послаблення санкцій і відповідно затвердження нового документу.

Нагадаємо, США попередили Росію, що жорстко відреагують на спроби анексії України чи Білорусі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: