Сенатор США Елізабет Уоррен оголосила про початок своєї президентської кампанії

Сенатор США Елізабет Уоррен оголосила про початок своєї президентської кампанії
Сенатор від Демократичної партії США Елізабет Воррен

Елізабет Воррен заявила про початок своєї президентської кампанії у рідному штаті Массачусетс

Сенатор від Демократичної партії США Елізабет Уоррен офіційно заявила про початок своєї президентської кампанії на виборах 2020 року.

Відповідну заяву вона озвучила під час мітингу в суботу в рідному штаті Массачусетс, повідомляє телеканал ABC News.

«Це боротьба нашого життя. Боротьба за створення Америки, де можна мріяти, Америки, яка працює для всіх. Я протягом всього життя перебуваю в цій боротьбі», - заявила Уоррен перед прихильниками.

«Тому я сьогодні стою тут, щоб заявити, що я є кандидатом на пост президента Сполучених Штатів Америки» - додала сенатор.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2018 року сенатор від Массачусетсу Елізабет Уоррен заявила про намір балотуватися в президенти Сполучених Штатів у 2020 році від Демократичної партії.

У січні цього року колишній секретар з питань житлового будівництва та містобудування США, представник Демократичної партії Хуліан Кастро офіційно розпочав свою президентську кампанію на вибори 2020 року.

Також повідомлялося, що колишній віце-президент США Джо Байден в адміністрації Барака Обами до кінця зими може оголосити можливу участь у виборах президента, які заплановані на 2020 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: