Елізабет Воррен заявила про намір балотуватися в президенти США

Елізабет Воррен заявила про намір балотуватися в президенти США

Уоррен має намір підняти тему стримування великих корпорацій

Президентські вибори відбудуться у США 3-го листопада 2020 року

Сенатор від Массачусетсу Елізабет Воррен заявила про намір балотуватися в президенти Сполучених Штатів у 2020 році від Демократичної партії.

У своєму відозверненні Воррен зазначила, що створила комітет для розгляду можливості її висунення для участі у виборах.

Серед тем своєї можливої передвиборчої компанії сенаторка назвала економічну рівність і стримування великих корпорацій.

«Наша влада повинна працювати на нас усіх, але замість цього вона стало інструментом в руках багатих та тих, хто має зв'язки», — сказала Воррен.

Також вона зазначила, що «середній американський клас знаходиться під загрозою», додавши, що великі корпорації та мільярдери «схотіли більшу частину пирога» і для її отримання використали політиків.

Зазначимо, що у листопаді 2018, під час проміжних виборів до Конгресу, Воррен переобрали на шестирічний термін від штату Массачусетс. Вона отримала понад 60% голосів.

Наступні президентські вибори відбудуться у США 3-го листопада 2020 року і стануть 59-ми виборами в історії Сполучених Штатів.

Нагадаємо, колишній віце-президент США Джо Байден, який обіймав цю посаду два терміни під час президентства Барака Обами, назвав себе найбільш «кваліфікованою» людиною на роль американського президента.

У серпні Байден випереджав президента США Дональда Трампа на 7 відсотків у гіпотетичному двобої на президентських виборах 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: