США і Канада провели міністерську зустріч через фіндиректора Huawei

США і Канада провели міністерську зустріч через фіндиректора Huawei

США і Канада обговорили питання, що стосується фінансового директора компанії Huawei

Пентагон, Держдеп і канадські міністри обговорили долю фіндиректора Huawei

США і Канада в ході двосторонніх переговорів на рівні глав своїх оборонних і зовнішньополітичних відомств обговорили питання арешту і можливої екстрадиції до США високопоставленого керівника однієї з телекомунікаційних китайських компаній Мен Ванчжоу.

Зустріч відбулася в п'ятницю у Вашингтоні. Обидві держави підтвердили свою прихильність зобов'язанням дотримуватися букви закону в питанні, пов'язаному з екстрадицією в США Мен, яка є фінансовим директором китайського телекомунікаційного гіганта Huawei.

Нагадаємо, фінансовий директор китайського телекомунікаційного гіганта Huawei Мен Ванчжоу була звільнена під заставу канадським судом.

Мен Ванчжоу підозрюють в порушенні санкцій проти Ірану. Мен була заарештована у Ванкувері 1 грудня. За версією слідства, вона з 2016 року приймала рішення про постачання продукції, виробленої в США в Іран.

У той же час компанія Huawei категорично відкинула звинувачення в загрозі національної безпеки США. У компанії також додали, що ніколи ніякі уряди не просили їх порушувати роботу будь-якої мережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: