Стівен Кінг пропонує Ілону Маску передати у фонд Притули гроші за його синю галочку у Twitter

Стівен Кінг пропонує Ілону Маску передати у фонд Притули гроші за його синю галочку у Twitter
Американський письменник Стівен Кінг
фото: Twitter / Стівен Кінг

Відомий автор вкотре продемонстрував підтримку українського народу

Американський письменник Стівен Кінг запропонував власнику соціальної мережі Twitter Ілону Маску перерахувати гроші, які витрачаються на синю галочку верифікації його сторінки письменника, у благодійний фонд Сергія Притули. Про це автор написав у своєму Twitter.

«Я думаю, що Маску слід віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життя в Україні. Це лише вісім доларів, тож, можливо, Маск міг би додати трохи більше», – запропонував пиьсменник.

Напередодні, 20 квітня, Twitter почав видаляти сині галочки верифікації з акаунтів користувачів, які не підписалися на платну послугу Twitter Blue. Однак Кінг тоді повідомив, що в його обліковому записі чомусь зазначено, що він має цю платну підписку, хоча письменник особисто не платив за неї.

Twitter Blue дозволяє користувачам соцмережі за щомісячну плату отримувати розширені можливості, як-от функцію редагування дописів або синю галочку – знак верифікації акаунта. Ціна послуги – від восьми доларів на місяць або 84 доларів на рік у доступних країнах.

На зауваження Кінга, що той чомусь має підписку на Twitter Blue, Ілон Маск відповів: «Прошу, намасте». Згодом він пояснив,  що особисто оплачує підписки на послугу деяким знаменитостям, щоб зберегти їхні галочки, наприклад Леброну Джеймсу та Стівену Кінгу.

Нагадаємо, що раніше Стівен Кінг емоційно прокоментував приїзд Байдена в Київ.

Раніше письменник від імені всього світу закликав Путіна забратися з України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. «Світ – Росії: Забирайся з України. Це не твоя країна», – написав він. Також письменник, не підбираючи слів, підтримав дії ЗСУ на Сході та Півдні України. Про це він написав у своєму твітері. «Українці сьогодні надирають дупу. Слава Україні!» – йдеться у дописі.

Читайте також: Легендарний Стівен Кінг повідомив важливу новину у кепці з надписом «Україна»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: